Poldermama

Nationale Mamabloggersdag met WINACTIE van BOHO-sloff! GESLOTEN!

Vandaag vier ik een feestje! En ik niet alleen……. Maar liefst 65 andere mamabloggers vieren een feestje! We hebben namelijk met elkaar een super toffe bloghop georganiseerd. Om je kennis te laten maken met een heleboel leuke (mama)bloggers in Nederland en België. En om het feestje compleet te maken kun je op elke blog een prijs winnen, voor jezelf of voor je kind. Lees gauw verder!

nationale mamabloggersdag poldermama

Hoe doe je mee?

Dat is heel simpel! In iedere blog zie je naar welke volgende blog je toe moet gaan. Wanneer je deze allemaal volgt dan kom je vanzelf weer op Poldermama uit. Je hopt dus gewoon van blog naar blog en kunt meedoen met de winacties die je leuk vindt (de voorwaarden vindt je op in de betreffende blog). 

Via wie ben je hier gekomen?

Waarschijnlijk ben je hier terecht bent gekomen door te bloghoppen, dan ben je hiervoor dus op de blog van Jessica geweest. Jessica maakt van het leven graag een feestje, zelfs met haar diabetes. Op haar blog JessicaOnline deelt ze allerlei heerlijke recepten zonder tarwe en geraffineerde suikers. Dus als je, net als Poldermama, op de gezonde(re) tour bent of wilt gaan, ben je bij haar aan het juiste adres.

Wie is Poldermama en waarom zou je mij volgen?

Misschien ben je nog nooit op mijn blog geweest, daarom stel ik mezelf even kort voor. Ik ben Poldermama Iris. En mijn blog ben ik ooit begonnen als een uitlaatklep terwijl ik werkloos thuis zat. Inmiddels is dat niet meer zo en heeft Poldermama ook meer een duidelijke richting gekregen. Ik schrijf over de dingen waarvan mijn hart sneller gaat kloppen, omdat ze heel tof zijn of omdat ik er ’s nachts van wakker lig. 

Family Life – Mijn leven als moeder staat toch wel bovenaan. Ik deel alle hilarische, bijzondere, stressvolle gebeurtenissen en overdenkingen uit mijn dagelijkse leven. Dingen die mijn leven een gouden randje geven, gelukjes of juist de tranen. Open, eerlijk en herkenbaar.

Op Pad – Dit jaar kozen we voor een seizoensplek in Zeeland en over dat avontuur schreef ik veel. Van het pimpen tot de caravan tot de struggles van een matige zomer in Nederland.

Gezond Leven – In huize Poldermama streven we een gezonde leefstijl na en maken daarin duidelijke keuzes. Ik deel mijn ervaringen over hoe dit gaat met kinderen, maar bijvoorbeeld ook recepten.

Duurzaam & Groen – Wij houden van de natuur en vertoeven daar graag. Daarom zijn we ook heel zuinig op onze mooie planeet. We proberen duurzame keuzes te maken voor de natuur, maar ook voor onszelf. 

Even ME-time: nooit meer koude voeten met BOHO-Sloff

In de drukte van een gezin vergeten mama’s zichzelf vaak. Daarom geef ik vandaag een cadeautje voor jou weg, lieve, toffe lezer! Om straks, als de dagen weer korter en kouder worden, je momentje te pakken. Met een kopje thee aan, boekje erbij en dan…. NOOIT meer koude voeten. boho-sloff

Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb echt ALTIJD koude voeten in de winter. Tot afgelopen Kerst, toen ik mijn eerste paar BOHO-sloffen kreeg. Want die zijn zo lekker warm voor je voeten! En ze hebben een gaaf verhaal! En ze zijn duurzaam! Daar hou ik van!

De Boho-sloff is een handgemaakte slof die op geheel duurzame wijze is geproduceerd. De slof wordt gemaakt van echt leer en schapenwol, hierdoor is de slof heerlijk warm in de winter. Doordat schapenwol werkt als een soort natuurlijke airco is de slof ook goed te dragen in de zomer. En omdat de de sloffen handgemaakt zijn, is ieder paar weer uniek!

Bij mij staan ze onder mijn bed en ik schuif er elke ochtend met blote voetjes zo weer in. Ik krijg nooit zweetvoeten en ik ben gewoon echt verliefd op dit paar heerlijke sloffen. Buiten dat zijn ze ook nog eens mooi, jou kleurencombinatie is altijd wel te vinden.

WINACTIE

In samenwerking met BOHO-Sloff mag ik een paar sloffen naar keuze weggeven! Gaaf he?! Als winnaar mag je dus in je eigen maat een paar uitzoeken die helemaal bij jou passen.

Meedoen is simpel:

 • Laat hieronder in een reactie, met geldig e-mailadres, weten waarom jij deze sloffen zou willen winnen! 
 • De winactie loopt tot zaterdag 16 september. De winnares wordt bekend gemaakt op Facebook en ontvangt persoonlijk bericht
 • Een like op de Facebookpagina van Poldermama of BOHO-sloff is lief!

boho-sloff

Nog meer winnen? Maak de bloghop compleet!

Wil je nog meer leuke prijzen winnen? Er doen maar liefst 65 mamabloggers mee met deze bloghop. Je kunt dus 65x een hele toffe prijs winnen. Om de bloghop compleet te maken stuur ik je door naar Coffee and Kids, waar je bij Mathilde ook een toffe prijs kunt winnen. En zo gaat dat dus 65 keer door. Onzettend veel leesplezier vandaag!

Similar posts
 • Afscheid nemen van de baby- en dreumestijd Zoals ik gisteren al schreef wordt mijn lieve, kleine boef komend weekend 3 jaar. Dan is zijn baby- en dreumestijd echt voorbij. Hoewel kinderen natuurlijk altijd groeien en ze altijd groter worden, vind ik dit nu wel een mijlpaal. Toen ons dametje drie werd vond ik dat niet zo bijzonder. Het is zo een tussenin [...]
 • 10x Toffe cadeau’s voor een 3-jarige! Mijn kleine boef wordt binnenkort al weer drie jaar. DRIE JAAR! Lekker cliché, maar man de tijd vliegt echt voorbij. Alleen daar gaat deze blog niet over. Het gaat over de cadeau’s voor een driejarige. Want wat geef je een jongen die drie wordt? Ik vind het een lastige leeftijd. Bij ons dametje konden we [...]
 • Hoe ga je om met peuter boosheid? Herken je dat? Dat elke keer voordat je kind een groeispurt maakt (of een sprongetje, zo je wilt) het echt zo ongeveer de hel is in huis? Ze willen in zo’n periode vaak allerlei dingen die ze nog (net) niet kunnen en dat is hartstikke frustrerend. Zowel voor je kind als voor jou als ouder. [...]
 • 6x Date night voor het komende jaar Elke maand minimaal 1x samen op pad, zonder de kinderen dus, dat is ONS goede voornemen. Afgelopen jaar is dit namelijk vrijwel niet voorgekomen. Omdat, ja, omdat……? Wie het weet mag het zeggen. Vaak doordat het als laatste op het to-do-lijstje staat en er altijd wel weer iets anders tussen komt.  Het stomme is, ik [...]
 • Een oppas: whoeah SPANNEND! Vorig jaar, ergens in het voorjaar, beloofde ik aan mijn lief dat ik een oppasmeisje zou gaan zoeken. Het was tijd voor af en toe en avondje samen, zonder kinderen. We hadden besloten dat we dat veel te weinig deden en hadden al lang, lang geleden geconcludeerd dat zulk soort dingen van levensbelang zijn voor [...]

78 commentaren

 1. Sabine Bunink Sabine Bunink
  9 september 2017    

  Zodat we ook lekkere warme voetjes hebben in de winter en in ons nieuwe nieuwbouw huisje.

 2. 9 september 2017    

  Hi Iris,
  Ik wil wel zo’n paar boho-sloff sloffen winnen!!!
  Mijn sloffen zijn helemaal afgedragen en zonder sloffen lopen vind ik niet fijn.

  Succes met de BlogHop!
  Liefs Jessica…

 3. Marjo Marjo
  9 september 2017    

  Ja ik doe mee alleen niet voor mijzelf maar voor mijn zus. Die heeft het altijd koud, en dan zeg ik doe sloffen aan maar daar krijg je zweetvoeten van zegt ze, hoe leuk als ik haar op haar verjaardag 30 sept misschien kan verassen

 4. Cobi Cobi
  9 september 2017    

  Wat leuk deze blog hop. Aangezien ik echt altijd koude voeten heb doe ik heel graag mee aan deze actie.

 5. Pauline Pauline
  9 september 2017    

  Geweldig zou het zijn om door deze bloghop geen koude voeten meer te hebben!

 6. 9 september 2017    

  Wat heb jij een leuke blog zeg! Wij doen graag mee omdat het hippe ‘toffeltjes zijn ☺

 7. 9 september 2017    

  Ik doe graag mee, want heb altijd koude voeten!
  Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Bloggershop met héél veel prijzenMy Profile

 8. Tina Tina
  9 september 2017    

  Altijd koude voeten, need I say more? 😊En meestal zijn sloffen lelijk, maar deze zijn prachtig!

 9. 9 september 2017    

  Lekker voor de koudere dagen die er al (helaas) weer aan gaan komen. Ik maak graag kans.

 10. Diana Diana
  9 september 2017    

  Wat een leuke actie! Ik doe mee, voor mijn mama die ook altijd koude voetjes heeft. Leuk om haar met deze gave sloffen te verassen!

 11. Erika van Koert Erika van Koert
  9 september 2017    

  Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂

 12. Yvonne Drenth Yvonne Drenth
  9 september 2017    

  Ohh, dat lijken me heerlijke sloffen!
  Ik heb altijd heel snel koude voeten en haal dan ook vaak snel sloffen tevoorschijn!
  Het wordt alweer kouder en nu er onder mijn oude sloffen en steeds groter wordend gat zit door al het lopen ermee, zou een nieuw paar heel goed uitkomen!

 13. Wendy v V Wendy v V
  9 september 2017    

  Altijd koude voetjes in de winter, dus heerlijk sloffen aan in huis. Dus ik doe mee.
  Nu heel hard duimen om te winnen.

 14. Hannah Kagenaar Hannah Kagenaar
  9 september 2017    

  Ha, wat een ontzettend leuk concept dat mamabloggersdag! Ik doe zeker mee aan deze winactie. Waarom? Omdat ik ALTIJD koude voeten heb. Zelfs met sokken aan! Ik zou daarom ontzettend graag nieuwe sloffen willen hebben en deze boho sloffen passen zo goed bij mij! Ik hou gewoon van deze stijl!

 15. Meryll Meryll
  9 september 2017    

  Ik doe graag mee!

 16. 9 september 2017    

  Geweldig wat een leuke sloffen. Ik doe graag mee en ik likete (euh, schrijf je dat zo?) al en de andere pagina van Boho Sloffen ook 🙂
  Rory onlangs geplaatst…Whoop Whoop, het is weer ‘bloggershop’-tijd!My Profile

 17. Dorene Dorene
  9 september 2017    

  Oe dat ziet er heerlijk en warm uit:) Ik waardeer handgenmaakte producten enorm, het heeft iets:) en dat het duurzaam is maakt het nog beter!

 18. Anna Anna
  9 september 2017    

  Geweldig! Ik doe graag mee… heerlijk warme voetjes in de winter!!

  Facebook: An Na

 19. Roos Roos
  9 september 2017    

  Oude gietvloer in huis = vaak koude voeten . Ik doe heeeel graag mee!!

 20. sam sam
  9 september 2017    

  ik doe mee voor mijn mama die diabetes heeft. ze heeft altyd koude voeten en moet haar voeten goed verzorgen. ze draagt niet graag slogfen want daar zweet ze in en krijgt er schimmels van tussen de tenen.

 21. 9 september 2017    

  Als koukleum pur sang ben ik benieuwd of deze BOHO sloffen ervoor kunnen zorgen dat ik een keer met warme voeten de winter door kom. (leuk om op deze manier weer een nieuwe blog te ontdekken)
  Anja onlangs geplaatst…Aardbeien planten, oogsten, verzorging, vermeerdering, overwinterenMy Profile

 22. Heidie van der Steeg Heidie van der Steeg
  9 september 2017    

  Jaaa, dat lijkt me wel wat, warme voeten! 1x per week werk ik thuis, en mijn werkplek is op zolder waar hij zeker in het najaar en de winter, heel erg koud kan zijn. Ik heb al vaker mijn snowboots gedragen onder het bureau maar dat zit toch niet zo lekker als lekkere sloffen. En beneden hebben we trouwens een tegelvloer (zonder vloerverwarming) dus daar zou ik ze dan ook graag dragen. Ik kende de boho-sloff tot nu nog niet maar hoop binnenkort persoonlijk kennis te maken.

 23. Daniek Daniek
  9 september 2017    

  Heerlijk, ik ben een echte huismus en het eerste wat ik doe als ik thuis ben is dan ook mijn sloffen aan trekken!

 24. Lyn Lyn
  9 september 2017    

  Met de koudere maanden in het vooruitzicht zijn sloffen ideaal om mijn voeten warm te houden!

 25. Ingrid Ingrid
  9 september 2017    

  Ik ben een echte koukleum. Sloffen zijn een must in mijn leven 🙂

 26. Marian B Marian B
  9 september 2017    

  Wat een fijne prijs nu het koudere weer en de donkere dagen er weer aankomen. Ik verruil mijn slippers weer voor sloffen, hopelijk kan ik binnenkort mijn voeten in deze warme en leuke sloffen steken. Fijne bloggersdag nog!

 27. Roosje Berg Roosje Berg
  9 september 2017    

  Tof! Heb altijd koude voeten dus dit komt zeker van pas!

 28. Liesbeth Barto Liesbeth Barto
  9 september 2017    

  Oh, geweldig! Ik doe graag mee voor deze superwarme sloffen. Heb namelijk bijna altijd koude voeten, en daar is mijn man niet zo blij mee 🙂

 29. 9 september 2017    

  owww sloffen. elk jaar haal ik de goedkoopste die ik kan vinden en dat moet dan elke winter 3 keer. ik loop ze super snel stuk. tijd dus voor wat betere kwaliteit! ik doe dus graag mee, ze zien er top uit!

 30. Jikke Jikke
  9 september 2017    

  Ook ik heb altijd koude voeten. Ik heb nog geen sloffen kunnen vinden waarin ik echt lekkere warme voeten krijg zonder dat het gaat zweten. Deze sloffen klinken goed. Ik doe heel graag mee met deze winactie.

 31. Manon Toemen Manon Toemen
  9 september 2017    

  Warme voeten als ik er snachts uit moet voor een nachtvoeding voor ons kleintje!

 32. Linda Raaijmakers Linda Raaijmakers
  9 september 2017    

  Helaas heb ik dankzij mijn ms altijd koude voeten dus ik zou heel graag deze sloffen winnen 😀

 33. Bianca Fenna Bianca Fenna
  9 september 2017    

  Koude voeten en koude handen heb ik altijd. Als ik enorm koude voeten heb, heb ik het geheel koud. Ik ga geregeld met een kruik naar bed om mijn voeten weer een beetje op te warmen. Deze sloffen komen als geroepen, wat zou het een genot zijn om gewoon eens warme voeten te hebben

 34. Corinne de Graaf Corinne de Graaf
  9 september 2017    

  Ik heb altijd koude voeten dus deze sloffen zouden een uitkomst zijn.

 35. Souad Souad
  9 september 2017    

  Deze sloffen zouden heerlijk zin voor in de koude wintermaanden em dat ze niet zweten maakt ze nog beter!

 36. Wilma van 't Hof Wilma van 't Hof
  9 september 2017    

  Ik loop eigenlijk het hele jaar op blote voeten. Wel binnenshuis. In de zomer is dat heerlijk, de vloer voelt dat koel aan.. En ook in de winter is dat verrukkelijk, want dan is de vloerverwarming aan. Maar in de herfst is de vloer eigenlijk te koud (verwarming staat dan nog niet aan.) Sloffen zouden dan toch wel een uitkomst zijn.

 37. Michael noo Michael noo
  10 september 2017    

  Heerlijke warme actie!! Mijn vriendin is nogal een koukleum en met deze sloffen zal ze geen koude voeten krijgen doe dus graag mee

 38. 10 september 2017    

  Wat een leuke sloffen ik maak graag kans!
  Ik heb beide pagina’s geliked op facebook (lieke van veen)

 39. kristel kristel
  10 september 2017    

  Het eerste wat ik doe als ik thuis kom is de sloffen aan 🙂 zomer en winter heerlijk. ze gaan altyd mee op vakantie en ik draag ze het liefst de hele dag 🙂
  Lijkt me heerlijk om te winnen vooral nu ik bijna ben uitgeteld en dan lekker met de sloffen op de bank kan ploffen 🙂

 40. Lisette Kleiweg Lisette Kleiweg
  10 september 2017    

  Supersloffen, echte wol en leer daar dromen mijn voeten en enkels van, kou triggert een reuma-aanval en kunstbont is niet zozeer warm alswel benauwd, de beruchte zweetvoeten….😞
  Dat is de reden dat ik heel graag meedoe met je winactie, ik volg je op FB .

 41. Tamara Tamara
  10 september 2017    

  .et deze sloffen wil ik mijn voeten wel warm houden in de winter 🙂

 42. 10 september 2017    

  Wat een leuke winactie. Op de Facebook site van boho kom ik al allerlei leuke tegen dus uitzoeken gaat nog lastig worden haha.
  Ik wil féline ze zelf laten uitzoeken als ze heeft gewonnen.
  Veel plezier met de hop

 43. Monique GB Monique GB
  10 september 2017    

  Wat een mooie prijs! Bij deze doe ik heel graag mee voor mijn oma, zij is 88 jaar en niet meer zo mobiel. Daardoor heeft ze altijd koude voeten en al veel sloffen geprobeerd. Deze kennen we nog niet, maar het klinkt hoopvol 🙂

 44. Leandra Leandra
  10 september 2017    

  Het mooie verhaal en natuurlijke producten maken van deze sloffen echte wannahaves. Maar geen zweetvoeten??? Dat maakt het echt musthaves. Heb snel koude voeten, maar in sloffen heb ik altijd zo zweetvoeten, wat echt niet fijn is!

 45. 10 september 2017    

  Net als jij heb ik ook altijd koude voeten. Zelf in de zomer loop ik binnen vaak op mijn pantoffels. Mijn huidige paar is inmiddels wel aan vervanging toe, dus ik doe graag mee met je winactie.
  Ik ga je volgen!
  Liefs Wendy

 46. Celina Celina
  10 september 2017    

  Ik zou de sloffen graag winnen omdat ik vaak koude voeten heb, ik graag iets aan mijn voeten heb in huis (geen schoenen).. en ze gewoon erg leuk zijn!

 47. Mirjam Hellingman Mirjam Hellingman
  10 september 2017    

  Mijn man klaagt altijd over mijn koude voeten tegen hem aan, hiermee zal het vast en zeker over gaan. Daarbij zijn ze natuurlijk ook nog eens geweldig leuk! Succes met je leuke blog.

 48. 10 september 2017    

  Ik hop even langs en wil iedereen veel succes wensen bij het winnen! Ik houd van pantoffels dus doe dan ook graag mee!

 49. 10 september 2017    

  Ik vind het bloghoppen zo leuk! Oo deze manier kom ik weer super leuke blogs tegen!👍Ik ben woensdag 6/9 bevallen van ons zoontje Arvin💙 ik ben nu veel thuis en mijn voetjes kunnen wel wat extra warmte hebruiken😍🤞🤗!dussss duimen

 50. Barbara Gelens Barbara Gelens
  10 september 2017    

  Oeeeh, ik doe heeeel graag mee voor mijn voeten! 👏🏻👍🏻👣Ze lopen de hele dag zo hard voor mijn gezin en werk dat ik ze dit najaar graag verwen met lekkere kwaliteitspantoffels, ipv de eeuwige Spaanse slof die ik normaal koop. Echt prachtige sloffen, mijn voeten worden al warm van de omschrijving 😄😄😄.

 51. 11 september 2017    

  Koude voeten in de winter, deze “zomer” hoeven we niet eens te wchten op de winter..:-)

 52. Iris Iris
  11 september 2017    

  Wat een toffe slof, ik doe graag mee, want ik ben echt een koukleum, ik heb altijd koude voeten. En daar heb ik zo’n hekel aan. Maar van die goedkope synthetische sloffen krijg je weer van die zweetvoeten. Ik heb de perfecte slof nog niet gevonden, maar deze zien er heel goed uit!

 53. Ellen Ellen
  11 september 2017    

  Wat een fantastische sloffen, heerlijk. In huis draag ik geen schoenen en ook iedereen die op bezoek komt, vraag ik om de schoenen uit te doen. Daarom heb ik een hele berg sloffen gebreid. Maar ze blijken nogal snel te slijten. Voor mijn vriend heb ik vorig jaar hele mooie vilten sloffen gekocht, met een leren zool. Zelf loop ik nog steeds op sloffen met gaten, die ik zo nu en dan repareer. Maar eigenlijk kan ik een paar goede sloffen heel goed gebruiken.

 54. 11 september 2017    

  Zodat ik als ik uit bed stap niet met mijn blote voet tegen een muis aanloop die bij ons op de slaapkamer zit en waar ik als de dood voor ben haha

 55. Marjolijn Yara Marjolijn Yara
  11 september 2017    

  Ooooh ik ken het, de zon buiten gaat weg en verruild zich voor de regen de kou en de storm
  hele dagen loop ik met mijn schoenen door het huis, want ik heb echt altijd koude voeten met zulk weer!
  Vorigjaar lag ik in het ziekenhuis met me zoontje die toen geboren was en die sloffen zijn op de couveuseafdeling wel versleten
  Nu een nieuw jaar met nieuwe kansen en wellicht nieuwe sloffen!
  mijn duimen uuuuhm voeten gaan hard trappelen en hoppen in de hoop op een kansje

  iniedergeval bedankt voor deze kans
  liefs Marjolijn

 56. Chantal Chantal
  11 september 2017    

  Oooo wat gaaf!!!! Heb altijd snel last van koude voeten!!! Dus dit zou ideaal zijn ik doe zeker mee

 57. Marlies Marlies
  11 september 2017    

  Mijn koude voeten doen graag mee!

 58. Bodil Bodil
  11 september 2017    

  Oh heerlijk! Waarom ik deze mooie sloffen graag willen zou hebben? Warme voetjes!
  Die van mij zijn vaak zo koud dat ik (extreem sexy) vaak met sokken aan slaap, omdat ik anders wakker wordt van mijn eigen ijsklompjes :p
  Ik waag dus graag een kansje! 😀

  • Bodil Bodil
   11 september 2017    

   Uit enthousiasme haal ik zelfs mijn woorden door elkaar! 😛

 59. ilsiee prins ilsiee prins
  12 september 2017    

  Heeee, Superleuk, en echt lekker toepasselijk nu het echt weer pantoffelweer word hahaha.. Heb echt een hekel aan op sokken lopen in huis, dus in de zomer op slippers en in de winter lekker op pantoffels, waar ik ook vooral een hekel aan heb zijn koude voeten hahaha… Ik doe enorm graag mee…
  Deze bloghop is echt leuk, zeker om kennis te maken met een paar nieuwe blogs!

  Groetje van Ilsiee

 60. melissa melissa
  12 september 2017    

  Herkenbaar. Ikzelf heb ook altijd ijskoude voeten en de kids ook. Ze lopen nu vaak op antislipsokken maar slofjes zijn toch echt wel warmer. ikzelf loop op slippers, veel te koud nu deze dagen. dus ik waag graag een kansje!

 61. Jessica Jessica
  12 september 2017    

  Ik doe graag mee. Ik heb helaas ook altijd koude voeten.

 62. Sharon de Ridder Sharon de Ridder
  12 september 2017    

  Oh, daar word ik heel erg blij van, maar mijn man ook: geen ijsklompen meer tegen hem aan in bed 🙂

 63. Mireille Mireille
  12 september 2017    

  Warme voetjes op een koude winteravond? Dat wil ik wel dus doe ik graag mee.

 64. Andy E Andy E
  13 september 2017    

  Vanaf het buiten wat kouder wordt, loop ik altijd met ijskoude voeten rond in huis. Een paar sloffen zou dus enorm welkom zijn!

 65. Marian Marian
  13 september 2017    

  Omdat ze helemaal duurzaam zijn, mooi, en ik heb enorm behoefte aan warme voeten. Het is al herfstweer!

 66. erika panjer erika panjer
  13 september 2017    

  Deze zou ik echt willen hebben want ja koude voeten is niet fijn

 67. Oma Will Oma Will
  13 september 2017    

  Wat is dat toch gezellig, zo’n bloghop.
  Ben er wel een tijdje mee bezig, maar ben al bijna rond.
  Elke keer als er zo’n bloghop is, doe ik altijd mee, dus deze keer ook weer.
  Sloffen, die kan ik echt wel gebruiken, want ik heb altijd koude voeten. Ook in bed. Al doe je daar geen sloffen aan.
  Overdag koude voeten in huis, is hopelijk snel opgelost met deze mooie sloffen.
  Ik doe graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op bloglovin.
  groetjes , Oma Will
  Zo, nu hopperdehop ik weer door naar de volgende.

 68. lisanne bons lisanne bons
  14 september 2017    

  Terwijl ik dit type lig ik onder mijn dekentje op de bank met warme chocomelk. Heb een kruik gemaakt want ik heb vreselijke koude voeten na het kijken naar mijn dochters paardrijles. Dus die sloffen klinken heerlijk.

 69. JANNEKE JANNEKE
  14 september 2017    

  Heeeeeel graag. Mijn eerste paar boho sloffen zojuist afscheid van moeten nemen. Ze waren helaas echt versleten😑 nooit eerder zulke fijne sloffen gehad. En zoals je vast herkent.. alles gaat naar de kinderen maar voor jezelf een paar nieuwe kopen ho maar. Ik mis ze nu al zeker nu het kouder word. Ze zouden heeeeeel erg welkom zijn. Liefs Janneke

 70. Inge Inge
  14 september 2017    

  Dat verhaal over altijd koude voeten hebben komt me bekend voor- ik zit deze reactie niet voor niets met een dik paar sokken aan te schrijven. Ik haal vaak sloffen bij de Action omdat ik er nooit teveel geld aan wil geven, maar die zijn binnen een paar weken alweer kapot. Wat zou het heerlijk zijn om goede, duurzame sloffen te hebben!

 71. Annabel Annabel
  15 september 2017    

  Erg leuk zijn de sloffen! Ik zou graag een paar willen winnen voor mezelf! Haha het is nog niet eens herfst/ winter maar m’n voeten zijn vaak ijskoud. Ik heb nog geen fijne pantoffels gevonden die ook goed blijven zitten. Draag daarom savonds dan maar een extra paar sokken er over heen 😅😋. Deze heb ik gezien: Dames BOHO-slipper 39 Aztek IBIZA en lijkt me wel wat voor mij 😉 vooral als ik Snachts uit bed moet voor dochterlief, dan is het op blote voeten toch echt zo koud… en eer dat ze weer opgewarmd zijn 😅.

 72. kempenaers kempenaers
  15 september 2017    

  doe graag mee voor deze warme sloffen

 73. brants brants
  15 september 2017    

  doe graag mee voor mijn vrouwtje heeft altijd koude voeten dus zeer welkom

 74. Geertrui Geertrui
  15 september 2017    

  Ik doe graag mee om deze mooie sloffen te winnen! Mijn man zei daarstraks nog dat ik beter sloffen zou kopen met een wat dikkere laag. 😀 De laag die erin zit, was ooit dik, maar is ondertussen echt heel plat geworden. 😀

 75. Kelly Aarts Kelly Aarts
  15 september 2017    

  Ik kom zo op het eind van de week nog even langshoppen. Heb er toch wel een weekje voor nodig gehad, haha.
  Ik wil deze sloffen heel graag winnen. Zit nu op de bank met dikke sokken én sloffen, en mijn voeten zijn nog steeds bevroren. Ben dus heel benieuwd of deze dan eindelijk mijn probleem oplossen!

 76. 16 september 2017    

  Ik doe heel graag mee.

 77. Annemieke Annemieke
  16 september 2017    

  Wat een prachtige pantoffels. Ik heb nooit van dit merk gehoord. Maar wat zijn ze mooi! En duurzaam, daar hou ik van! Hard duimen nu!!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poldermama in het kort

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ook deel ik dingen die je dag opvrolijken en aanraders voor van alles. Ga even zitten, lees mee en geniet!

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ik hou van het buitenleven, actief bezig zijn en gezond eten. Ga even zitten, lees mee en geniet! Lees meer