Poldermama

Poldermama neemt een sabbatical!

Wat doe je als je het te druk hebt? Juist, dan neem je even een pauze. En dat is precies wat ik ga doen met Poldermama. Ik neem een sabbatical!

stop sabbatical bloggen

Vind ik bloggen dan niet meer leuk?

Dat is het helemaal niet, ik vind Poldermama nog steeds superleuk. Ik loop over van ideeën om over te schrijven. Had ook al wat winacties geregeld voor de komende tijd tot Sinterklaas. Nee, ik vind schrijven nog steeds hartstikke leuk! Ik vind het nog steeds bijzonder om van jullie reacties te krijgen op mijn blog. Om ’s avonds te gaan zitten en lekker wat artikelen te schrijven. Ik geniet van het feit dat ik dit helemaal in mijn eentje heb opgezet en bereikt.

Blijven groeien in dit leven

Alleen heeft de afgelopen periode me dingen doen inzien. Je staat als persoon nooit stil, je blijft in ontwikkeling. Een ontwikkeling die ik afgelopen jaar heb ingezet is in de richting van kindercoaching en kinderyoga. Ik volgde opleidingen, maakte een enorme groei door en richtte mijn eigen bedrijf op. Studio Lieverik! 

En ik merkte de afgelopen tijd dat ik niet verder kwam. Want het leven wat ik leid is vol en druk. Drie dagen in de week werk ik in het onderwijs. Twee dagen zorg ik thuis nog voor twee kleintjes, doe het huishouden en nou ja, wat alle moeders dus doen als ze thuis zijn, haha! De afgelopen tijd zetten we ons huis te koop en zijn we druk op huizenjacht gegaan. Wat natuurlijk ook de nodige tijd kost. En al deze dingen zijn leuk en op zich goed te combineren. 

Alle ballen in de lucht…… of kiezen?

Het gaat mis als je in je spaarzame vrije uurtjes nog wil bloggen EN serieus aan je eigen bedrijf wilt werken. Nu besteedde ik aan beide maar halve aandacht en dat leidt tot niks. En dat merk ik dan zelf weer, waardoor ik er helemaal geen energie meer in steek omdat ik vind dat ik het niet voor de volle 100% kan doen. 

Daarom heb ik nu voor mezelf een duidelijke keuze gemaakt. Ik wil graag Studio Lieverik tot ontwikkeling laten komen. Mijn bedrijf bestaat, maar heeft handen en voeten nodig. Dat dat tijd kost, is natuurlijk niet onbekend. Maar die tijd wil ik er echt dubbel en dwars en voor de volle 100% aan besteden. Dus niet halfbakken nog ergens tussen proppen.

En daarom neem ik een sabbatical van Poldermama. Studio Lieverik is wat mijn hart schreeuwt. Waar mijn passie momenteel naar toe gaat. Wat nu mijn aandacht nodig heeft en wil groeien. 

Hoe lang duurt die sabbatical?

Hoe lang ik wegblijf? Geen idee. Misschien een paar maanden, misschien een jaar, misschien kom ik wel nooit meer terug. Alleen de tijd zal dat me leren. Als ik iets heb geleerd in het afgelopen jaar is dat om naar je intuïtie te luisteren en die te volgen. Om niet een hele route uit te stippelen, maar jezelf elke keer af te vragen: wat is mijn volgende stap op dit moment?

Op mijn Instagram-account zal ik nog wel actief blijven, maar je kunt Studio Lieverik ook op Instagram volgen. Als je zin en behoefte hebt aan leven met aandacht, liefde en rust. Voor grote en kleine mensen.

Dus lieve, trouwe lezeressen, bedankt voor alles en ik hoop tot ooit!

I’ll keep you posted!

Similar posts
 • Play-Doh kleuren en vormen Knutselen staat met stip op 1 hier als favoriete activiteit. Maar als mama een keer niet zo veel zin heeft in rommel, dan is kleien een goede tweede. We waren dan ook superblij dat we een van de nieuwe Play-doh sets mochten uitproberen. Het werd de kleuren en vormen set en dat was een groot [...]
 • 5 tips voor een heerlijke paddestoelen boswandeling Het is herfst! Als de herfstvakantie dichterbij komt, dan komt de herfst vaak echt in zicht. De nazomerdagen zijn voorbij, het gaat waaien, de blaadjes verkleuren en vallen van de bomen. En dan weet je: de herfst is begonnen. Een heel mooi seizoen om met je kinderen de natuur in te trekken. En om je [...]
 • Ga jij voor Halloween in huis? Nu zelfs de kinderboekenweek dit jaar het thema griezelen heeft, ontkom je er haast niet aan. Halloween is aan een enorme opmars bezig de laatste jaren in Nederland. Voor ik moeder werd moest ik er niet zoveel van hebben eerlijk gezegd. Ik vond het maar onzin, dat Amerikaanse feestje. Ik liet de hype links liggen. [...]
 • Poldermama winweek: toffe en hippe gadgets van Radbag Afgelopen week kon je twee keer een tof cadeautje winnen voor je kleintje. (Kijk anders nog even terug om een tof T-shirt te winnen of een glinsterende set haaraccessoires). Maar het is ook wel leuk om een keer iets voor jezelf te kunnen winnen. Daarom sluit ik de week af met een winactie voor jou! Ik [...]
 • Poldermama winweek: T-shirt Cheaque Soms loop je zomaar ineens iets heel tofs tegen het lijf. Bij mij was dat op het mini-foodfestivalletje in mijn kleine stadje. Waar bij een kraampje echt te gekke kindershirts hingen. Kindershirts die helemaal passen in de discussie over of kleding een labeltje moet hebben of juist niet. Want de T-shirts van Cheaque hebben dat [...]

3 commentaren

 1. Erika van Koert Erika van Koert
  25 oktober 2017    

  WOw wat een stap naar wel begrijpelijk
  Succes met alles

 2. Kelly Aarts Kelly Aarts
  25 oktober 2017    

  Heel veel succes met Studio Lieverik!

 3. Lisanne Bons Lisanne Bons
  26 oktober 2017    

  Wat ontzettend knap besluit! Heel veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poldermama in het kort

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ook deel ik dingen die je dag opvrolijken en aanraders voor van alles. Ga even zitten, lees mee en geniet!

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ik hou van het buitenleven, actief bezig zijn en gezond eten. Ga even zitten, lees mee en geniet! Lees meer