Poldermama

Samenwerken

De eerste gedachte aan Poldermama.nl ontstond in januari 2015. 2 Maanden later, in maart 2015, was de eerste blogpost een feit. Op Poldermama verschijnt drie keer per week een blogpost en soms in het weekend. Poldermama is een mamablog waarin het nieuwe leven met kinderen centraal staat. Op Poldermama staat een gezond leven met kinderen centraal. Dit betekent dat gezond eten, voeding en beweging een veelvuldig onderwerp is. Vanuit mijn eigen professie als docent lichamelijke opvoeding, ervaring als mama en met de zoektocht in huis naar gezond eten, probeer ik in te zoomen op een gezonde leefstijl. Daar hoort ook een actief leven bij met uitstapjes, kamperen en vakanties. Dit is een belangrijk onderdeel van mijn leven en ik deel dan ook graag ontdekkingen met mijn lezers.

Samenwerken

Op het gebied van samenwerken is er een heleboel mogelijk. Wat op Poldermama.nl het meest voorkomt zijn samenwerkingen in de vorm van een review, advertorial of winactie. Hier vind je mijn MEDIAKIT met alle up-to-date informatie over Poldermama.

Advertorial / Gesponsorde post – Omdat Poldermama.nl echt van mijzelf is en ik graag unieke content wil, zal ik een gesponsorde post of advertorial altijd zelf schrijven. Mocht u er voor kiezen om zelf de tekst aan te leveren, dan zal ik in mijn eigen stijl en eigen bewoording een Poldermama-twist geven aan het verhaal. Per blog zal ik er 2 follow-links in verwerken. 

Review – Producten voor een review mogen altijd vrijblijvend worden opgestuurd. Het adres kunt u opvragen door een mail te sturen aan: iris@poldermama.nl. Ik vind het belangrijk om eerlijk en transparant te blijven tegenover mijn lezers. Daarom zal ik het altijd vermelden als ik niet zo gecharmeerd ben van een artikel. Ook vermeld ik altijd in een artikel dat het gaat om een samenwerking, hier maak ik geen uitzonderingen. 

Winactie – Ik hou er van om mensen blij te maken en om cadeautjes weg te mogen geven. Daarom is het altijd mogelijk een winactie op te zetten met Poldermama.nl. Het liefste geef ik items weg die met liefde en handwerk zijn vervaardigd. Die een mooi verhaal met zich meebrengen en waar moeders echt blij mee zijn. Winacties worden ook altijd gedeeld via mijn social media kanalen. 

Andere vormen van samenwerken

Ik sta altijd open voor vragen. Dus heb je een leuk idee of voorstel m.b.t. een samenwerking neem dan contact met me op. Want behalve bovenstaande kunnen er ook samenwerkingen zijn als bijvoorbeeld:

  • een shoplist
  • een post op social media
  • een artikel over je bedrijf of dienst
  • trips naar evenementen, museums of beurzen
  • uitproberen van nieuwe eetgelegenheden, overnachtingsmogelijkheden of concepten 

Heeft u interesse in een samenwerking met Poldermama.nl? Mail dan naar iris@poldermama.nl. Ik sta niet open voor mailtjes over linkbuilding of ‘gratis content’. 

 

Poldermama in het kort

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ook deel ik dingen die je dag opvrolijken en aanraders voor van alles. Ga even zitten, lees mee en geniet!

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ik hou van het buitenleven, actief bezig zijn en gezond eten. Ga even zitten, lees mee en geniet! Lees meer