Poldermama

Poldermama winweek: T-shirt Cheaque

Soms loop je zomaar ineens iets heel tofs tegen het lijf. Bij mij was dat op het mini-foodfestivalletje in mijn kleine stadje. Waar bij een kraampje echt te gekke kindershirts hingen. Kindershirts die helemaal passen in de discussie over of kleding een labeltje moet hebben of juist niet. Want de T-shirts van Cheaque hebben dat dus niet. Die zijn zo tof dat zowel jongens als meisjes als ouders hier helemaal blij van worden. De ouders van de teksten en de kinderen van de kleuren. poldermama winactie tshirt cheaque

De allertofste teksten

Ik ben niet persé van de mode, maar voor T-shirts met een toffe print heb ik wel een zwak. En teksten daar houd ik stiekem ook wel van. Jammer genoeg staat er heel vaak iets stoms op. Of zoetsappigs of wat dan ook. Maar bij het merk Cheaque heb je daar dus totaal geen last van. Zij hebben echt, by far, de allertofste teksten op hun kleding.

Cheaque staat voor duidelijk en degelijk. De prints zijn dus duidelijk en stoer. Het ontwerp van de kleding is basic, clean, maar heerlijk om te dragen. Maar wat Cheaque nou echt chique maakt zijn de teksten! De teksten zijn namelijk helemaal het ding bij het merk. Er staan oerhollandse teksten op, overgoten met een Frans jasje. Zodat je echt even goed moet kijken wat er staat. Als je hardop uitspreekt wat er staat, dan heb je hem vaak meteen en moet je eigenlijk altijd spontaan lachen. Wat dacht je van: pas n’est couque (pannenkoek) of snoupcont (snoepkont). Maar ik vind tu t’ebelle ook heel erg tof gevonden bijvoorbeeld.

Ik lach vaak in mijn vuistje als ons heertje zijn shirt aan heeft. Maar ik weet zeker als kinderen de teksten leren, dat ze er ook om kunnen lachen. Ons heertje namelijk wel. We kochten voor hem het Couqe Baquer shirt in het lichtblauw en inmiddels weet hij precies wat er op staat. Hij kondigt het dan ook met bravoure aan als hij het aan heeft. Beetje zelfspot is nog niemand ooit dood van gegaan toch?

Winactie Kinder T-shirt Cheaque

Wat moet je doen om kans te maken op een tof kinder T-shirt van Cheaque:

 • reageer op Facebook voor wie jij een shirt zou willen winnen 
 • tag iemand die ook zo’n shirt wil winnen
 • delen is lief!

Je mag ook op Instagram het bericht liken en iemand taggen natuurlijk! Doe je het allebei, dan maak je een extra kans om te winnen.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de Poldermama Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 5 oktober 2017. Op 6 oktober 2017 maak ik alle winnaars van de Poldermama winweek bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Naast een kinderafdeling hebben ze ook een volwassen afdeling trouwens. Met shirts, hoodies, broeken, sokken en nog veel meer. Dus mocht je net als ik fan zijn, dan kun je ook voor jezelf een kijkje gaan nemen! Ik kan alleen maar denken aan de gezichten van de pubers op school als ik in de les aan kom met een trui waar op staat: haute je coupe!

Similar posts
 • Poldermama neemt een sabbatical! Wat doe je als je het te druk hebt? Juist, dan neem je even een pauze. En dat is precies wat ik ga doen met Poldermama. Ik neem een sabbatical! Vind ik bloggen dan niet meer leuk? Dat is het helemaal niet, ik vind Poldermama nog steeds superleuk. Ik loop over van ideeën om over [...]
 • Play-Doh kleuren en vormen Knutselen staat met stip op 1 hier als favoriete activiteit. Maar als mama een keer niet zo veel zin heeft in rommel, dan is kleien een goede tweede. We waren dan ook superblij dat we een van de nieuwe Play-doh sets mochten uitproberen. Het werd de kleuren en vormen set en dat was een groot [...]
 • 5 tips voor een heerlijke paddestoelen boswandeling Het is herfst! Als de herfstvakantie dichterbij komt, dan komt de herfst vaak echt in zicht. De nazomerdagen zijn voorbij, het gaat waaien, de blaadjes verkleuren en vallen van de bomen. En dan weet je: de herfst is begonnen. Een heel mooi seizoen om met je kinderen de natuur in te trekken. En om je [...]
 • Ga jij voor Halloween in huis? Nu zelfs de kinderboekenweek dit jaar het thema griezelen heeft, ontkom je er haast niet aan. Halloween is aan een enorme opmars bezig de laatste jaren in Nederland. Voor ik moeder werd moest ik er niet zoveel van hebben eerlijk gezegd. Ik vond het maar onzin, dat Amerikaanse feestje. Ik liet de hype links liggen. [...]
 • Poldermama winweek: toffe en hippe gadgets van Radbag Afgelopen week kon je twee keer een tof cadeautje winnen voor je kleintje. (Kijk anders nog even terug om een tof T-shirt te winnen of een glinsterende set haaraccessoires). Maar het is ook wel leuk om een keer iets voor jezelf te kunnen winnen. Daarom sluit ik de week af met een winactie voor jou! Ik [...]

4 commentaren

 1. Lyn Lyn
  3 oktober 2017    

  Leuke shirts! Ik doe graag mee

 2. Marian B Marian B
  4 oktober 2017    

  Een leuk shirt is altijd welkom! Doe graag mee.

 3. Claudia Diependaal Claudia Diependaal
  5 oktober 2017    

  Ik doe heel erg graag mee!

 4. melissa melissa
  6 oktober 2017    

  Superleuk voor onze Jarno. Lekker zittend; mooi en hip; ja i am in. Ik tag via fb en ig. liefs melissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poldermama in het kort

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ook deel ik dingen die je dag opvrolijken en aanraders voor van alles. Ga even zitten, lees mee en geniet!

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ik hou van het buitenleven, actief bezig zijn en gezond eten. Ga even zitten, lees mee en geniet! Lees meer