Poldermama

Nationale Mamabloggersdag: win een Bento Starter Set! -GESLOTEN-

Vandaag is het Nationale MamaBloggersDag! Tenminste, dat vonden wij als MamaBloggers en hebben besloten deze dag uit te roepen tot Nationale MamaBloggersDag. Om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is, is er een bloghop georganiseerd. En om de MamaBloggersDag nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder!

Poldermama en Nationale Mamabloggersdag

Als het een beetje mee zit kom je bij mij op Poldermama terecht via de blog van Meike van Mil: Je kindje doet het zo! Bedankt Meike! Als dat zo is dan werkt de bloghop tot nu toe perfect en zou ik zeggen lees vooral verder en maak de ronde compleet! Begin je bij mij met lezen, klik dan onderaan vooral door naar de volgende mamablog. Er doen maar liefst 56 mama’s mee en die hebben allemaal een leuke winactie! De moeite waard dus!

Misschien ben je nog nooit op mijn blog geweest, daarom stel ik mezelf even kort voor. Ik ben Poldermama Iris. En mijn blog ben ik ooit begonnen als een uitlaatklep terwijl ik werkloos thuis zat. Inmiddels is dat niet meer zo en heeft Poldermama ook meer een duidelijke richting gekregen. Namelijk gezond leven, bewegen en op pad gaan. Vandaag op Nationale Mama Bloggersdag wil ik je meenemen in wat ik gaaf en belangrijk vind: op de gezonde toer!

Wij proberen in huize Poldermama een gezonde leefstijl na te streven. Dat is natuurlijk nogal een vaag begrip, waar iedereen zelf invulling aan geeft. Voor ons betekent dit kort gezegd dat we de volgende, bewuste keuzes maken:

 • Vegetarisch eten
 • Geen producten met koemelk
 • Geen toegevoegde suikers
 • Veel variatie in koolhydraatrijke producten, niet te veel!

Dit is een behoorlijke uitdaging, maar naarmate je er mee werkt, gaat het wel steeds makkelijker. Omdat ons dametje volgende maand al 4 jaar wordt en dus naar school gaat, ben ik me gaan verdiepen in het principe van een gezonde lunch, in een lunchbox. Want thuis hebben we alle tijd en ruimte om gezond te lunchen, maar op de scholen bij ons wordt een continue rooster gedraaid, en dus zal alles voorbereid moeten worden en in een lunchboxje moeten passen….. En er mag niet te veel brood in, want ons dametje weigert zo ongeveer om brood te eten. Challenge accepted!

Gezonde lunchtrommel of Dutch Bento

In mijn zoektocht ben ik heel erg veel leuke en verrassende producten tegen gekomen, die mij en ons dametje zeker gaan helpen. Daarover zal ik je binnenkort meer vertellen op mijn blog, maar de webshop van De Leukste Lunch is een plek geworden waar ik graag kom! In haar webshop verkoop Marije van alles om de lunch op school het tofste moment van de dag te maken. En om mijn klein broodweigeraar ook een toffe en gevarieerde lunch te kunnen aanbieden. 

Stiekem ben ik aan de slag gegaan met oefenen. Om gevarieerde lunchboxjes klaar te maken. Hoe lang duurt dat, wat is er mogelijk? Het principe van de Dutch Bento heeft me daar onwijs bij geholpen. Dus naast brood ook groenten, fruit, noten, eitje of wat dan ook. Liefst in een brooddoos met vakjes en een beetje leuk aangekleed. En bij de Leukste Lunch verkopen ze Bento Starter setjes! Hoe makkelijk wil je het hebben? In zo’n setje zitten spullen waarmee je de lunchtrommel onwijs makkelijk kunt pimpen.

Wat zit er in een Bento Starter Set?

Prikkers        : Dit zijn je life savers, alles wat in de lunchtrommel zit maak je hiermee leuker! Favoriet zijn bij ons de oogjes en natuurlijk alle prikkers die roze zijn!

Minibakje     : op 2 na belangrijkste lifesaver! Zo rollen kleine stukjes of snackjes niet door elkaar en komen smaken ook niet met elkaar in aanraking.

Uitstekers     : alles wordt leuker om op te eten als het een leuke vorm heeft. Je kunt uit een boterham een vorm uitsteken en die hergebruiken en in het gat een eitje bakken. Je kunt broodbeleg uitsteken in dezelfde vorm als het brood. Je kunt fruit of kaas of worst in kleine vormpjes uitsteken als snack en ga zo maar door.

Boterhamuitsteker: werkt perfect bij onze broodweigeraar! Een boterham in de vorm van een puzzel of een trein of een dino. Je verspilt met de uitsteker vrijwel geen brood, alleen de korstjes gaan eraf en je hebt echt een te coole boterham.

Eivorm          : mijn dochter vond het geweldig om een ei in de vorm van een konijn in haar brooddoos aan te treffen bij een van de ‘proeflunches’ die we maakte! Gewoon een gekookt eitje in de vorm doen, in de koelkast leggen et voila!

Elastiekjes    : om de brooddoos wat leuker dicht te maken bijvoorbeeld

Fruitbandjes : simpel maar doeltreffend om je fruit voor het 10-uurtje te pimpen

Zoals je kunt lezen ben ik dus hartstikke fan en inmiddels is de collectie in onze keukenla behoorlijk uitgebreid. Eigenlijk kan ik als mama dan ook niet wachten tot ik een echt lunchboxje mee naar school kan geven. En weet je wat het mooie is? Onze dochter is nog enthousiaster dan ik. Ze pakt regelmatig de doos met ‘leuke dingetjes’ (zoals ze ze zelf noemt) bij de lunch erbij en gaat haar eigen creaties maken. Want: ‘dat is zo leuk mam!’.

Win een Bento Starter Set!

Wil jij ook een start maken met bijzonder en leuke lunchboxjes? Doe dan mee met de winactie die ik samen met De Leukste Lunch organiseer! Je kunt een Bento Starter Set winnen, zoals hierboven beschreven.

Wat moet je doen?

 • Laat hieronder in een reactie achter, met een geldig e-mailadres, voor wie jij met de Bento Starter Set een leuke lunch gaat voorbereiden
 • We vinden het leuk als je Poldermama en De Leukste Lunch liket op Facebook, maar het is niet verplicht!
 • De winactie loopt tot zaterdag 24 september. Daarna neem ik per e-mail contact op met de winnaar. 

Nog meer winnen? Maak de bloghop compleet!

Wil je nog meer leuke prijzen winnen? Er doen maar liefst 56 (!!!) mamabloggers mee met deze bloghop. Je kunt dus 56x een hele toffe prijs winnen. Om de bloghop compleet te maken stuur ik je door naar Mammie Mammie, waar je bij Mahwish ook een toffe prijs kunt winnen. En zo gaat dat dus 56 keer door. Onzettend veel leesplezier vandaag!

De winnaar van de Bento Starter Set is NICOLE! Gefeliciteerd! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Similar posts
 • Afscheid nemen van de baby- en dreumestijd Zoals ik gisteren al schreef wordt mijn lieve, kleine boef komend weekend 3 jaar. Dan is zijn baby- en dreumestijd echt voorbij. Hoewel kinderen natuurlijk altijd groeien en ze altijd groter worden, vind ik dit nu wel een mijlpaal. Toen ons dametje drie werd vond ik dat niet zo bijzonder. Het is zo een tussenin [...]
 • 10x Toffe cadeau’s voor een 3-jarige! Mijn kleine boef wordt binnenkort al weer drie jaar. DRIE JAAR! Lekker cliché, maar man de tijd vliegt echt voorbij. Alleen daar gaat deze blog niet over. Het gaat over de cadeau’s voor een driejarige. Want wat geef je een jongen die drie wordt? Ik vind het een lastige leeftijd. Bij ons dametje konden we [...]
 • Hoe ga je om met peuter boosheid? Herken je dat? Dat elke keer voordat je kind een groeispurt maakt (of een sprongetje, zo je wilt) het echt zo ongeveer de hel is in huis? Ze willen in zo’n periode vaak allerlei dingen die ze nog (net) niet kunnen en dat is hartstikke frustrerend. Zowel voor je kind als voor jou als ouder. [...]
 • 6x Date night voor het komende jaar Elke maand minimaal 1x samen op pad, zonder de kinderen dus, dat is ONS goede voornemen. Afgelopen jaar is dit namelijk vrijwel niet voorgekomen. Omdat, ja, omdat……? Wie het weet mag het zeggen. Vaak doordat het als laatste op het to-do-lijstje staat en er altijd wel weer iets anders tussen komt.  Het stomme is, ik [...]
 • Een oppas: whoeah SPANNEND! Vorig jaar, ergens in het voorjaar, beloofde ik aan mijn lief dat ik een oppasmeisje zou gaan zoeken. Het was tijd voor af en toe en avondje samen, zonder kinderen. We hadden besloten dat we dat veel te weinig deden en hadden al lang, lang geleden geconcludeerd dat zulk soort dingen van levensbelang zijn voor [...]

82 commentaren

 1. Sanne Vriesman Sanne Vriesman
  10 september 2016    

  Super leuk idee om een gezonde lunch ook leuk te maken! Jara gaat nog niet naar school, maar voor onderweg zou dit wel heel handig zijn!

 2. 10 september 2016    

  Dit vind ik 1 van de leukste prijzen die ik tot nu toe heb gezien 😀 ik doe graag mee voor mijn dochtertje!
  Linda onlangs geplaatst…Mama Blogger Dag 2016 – hop van blog naar blog en win mooie prijzen!My Profile

 3. 10 september 2016    

  Dit vind ik leuk!! Mijn meisje zeurt altijd om de korstjes, misschien is dit een oplossing. Ik doe mee

 4. Rewana Rewana
  10 september 2016    

  Oooh ja die is gaaaaf;) wij doen graag mee

 5. Jip Jip
  10 september 2016    

  Ik vind alles wat je schrijft altijd al zo ontzettend leuk om te lezen, doe ook graag mee voor de bentobox! Het past echt bij jou om dit weg te geven:-).

 6. 10 september 2016    

  Ik doe graag mee voor mijn oudste zoon (7,5 jaar). Hij zou het geweldig vinden als ik een speciale lunch voor hem klaar maak!

 7. Saskia van der Heijden Saskia van der Heijden
  10 september 2016    

  Hopperdehop!! Wat een leuke actie!! Ik doe zeker mee; superleuk al die mama bloggers, veel is zo herkenbaar. Thankxx
  De lunchbox is absoluut voor mijn dochter; ze zit net in groep 1 en alles is superspannend; zo’n leuke lunch maakt het eten op school zeker een feestje!
  Liefs van Saskia

 8. 10 september 2016    

  Dit wil ik wel winnen voor mijn vriendinnetje, zij is graag bezig met het maken van leuke lunchtrommels dus perfect voor haar!

 9. Erika van Koert Erika van Koert
  10 september 2016    

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij zag gisteren toevallig zo’n broodtrommel voorbij komen op Instagram en riep gelijk. Wat een gave trommel !

 10. 10 september 2016    

  Wat een gave prijs! Sluit helemaal aan bij ons rapleyavontuur!

 11. 10 september 2016    

  Super leuk dit! Ik doe graag mee om een leuke lunch voor mijn schoolgaande zoontje te maken

 12. Shanna Shanna
  10 september 2016    

  Oh zalig!! Deze wil ik zooo graag!!
  Heb al op andere blogs zitten watertanden nr Bento zo wijs!!

 13. elisabeth maria martina elisabeth maria martina
  10 september 2016    

  hele originele actie ik doe graag mee

 14. 10 september 2016    

  Ohhh dit vind ik ZO leuk!! Lijkt me geweldig om voor de jongens een Bento lunch te maken voor school!! 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Mamablogger Dag: 54 winacties en 54x leesvoer!My Profile

 15. Yvonne Yvonne
  10 september 2016    

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Jara. Zij gaat na de herfstvakantie naar de basisschool en zal daar ook overblijven. Hoe leuk zou het zijn als ik die spannende eerste dagen wat leuker kan maken voor haar door zo’n leuke lunch mee te geven?!

 16. Mirjam Hellingman Mirjam Hellingman
  10 september 2016    

  Wat leuk die mamabloggersdag! Ik doe graag mee. Ik zou de Bento Starter Set om voor mijn tweelingdochters een geweldig leuke lunch te maken.

 17. ilsiee prins ilsiee prins
  10 september 2016    

  Nationale mama bloggers dag,. Superleuk dat jullie dit met elkaar georganiseerd hebben.. leuk om eens wat meer mamablogs te ontdekken!
  Wij doen graag mee! 😉 Voor de kids natuurlijk, wat een leuke & handige trommel
  Groetje Van ilsiee & alvast een zonnig en fijn weekend gewenst!

 18. Marjo Marjo
  10 september 2016    

  Wat een gaaf pakket! Ik ben begonnen om voor de kinderen gezonderen dingen mee te geven, maar wil dat ook leuker maken, nu is dit de leukste webshop en blog die ik ben tegen gekomen, dus doe mee voor zoon en dochter!

 19. Anna Anna
  10 september 2016    

  Hey wat leuk… ik doe graag mee voor mijn nichtje.. mijn eigen dochter is helaas nog iets te jong hihi.. maar kan er later wel gebruik van maken..

  Facebook: An Na

 20. 10 september 2016    

  Leuke lunches heb je er van gemaakt. Ik probeer zelf ook de lunchboxes zo gevarieerd mogelijk te maken, weet je zeker dat ze iets opeten en de rest van de dag door kunnen.

 21. Marian Zw Marian Zw
  10 september 2016    

  Ik loot heel,graag mee voor deze set. Sinds dit school jaar gaan de twee jongsten op maandag en dinsdag naar de overblijf. Dat wordt natuurlijk nog veel,leuker met zo’n set van Bento

 22. 10 september 2016    

  Gek op bento spulletjes, dus wij doen graag mee voor mijn oudste.

 23. Mila Mila
  10 september 2016    

  Super leuk! Mijn dochter wordt in november 4 jaar. Voor haar zou ik mee willen doen. De vorige keer toen je erover schreef ben ik helemaal enthouskast geworden.

 24. 10 september 2016    

  Handig voor als Liam straks naar school gaat! Ik doe mee.

 25. 10 september 2016    

  Dank je wel voor je linkje. Wat een leuke winactie. Evie gaat nog niet naar school, maar zie met dit pakket wel mogelijkheden om de lunches thuis nog leuker te maken. Ik doe mee!

 26. 10 september 2016    

  Hoi,ik kom even voorbij gehopt, zo leuk deze dag! Hier zijn lunchpakketjes nog niet aan de orde, dus ik laat de winactie even aan me voorbij gaan! 🙂
  Bregje onlangs geplaatst…Hoera! Het is Nationale MamaBlogger Dag 2016! (+winactie!)My Profile

 27. 10 september 2016    

  Wat leeuheeukkk! Ik doe graag mee voor dochterlief Lola! Zo maak je een lunch tot een feestje! Tof hoor!
  Janske onlangs geplaatst…Winactie #6: Nijntje Kinderset – Nationale Mamablogger DagMy Profile

 28. Jamila Jamila
  10 september 2016    

  Ik doe graag mee en ik zou voor mijn dochtertje Zeineb een lunch voor bereiden want ze gaat binnen kort na de crèche en dan komt dit lunchbox goed van pas
  Je hebt een leuke blog ga zo door ik zal je blijven volgen

 29. 10 september 2016    

  Wat leuk! Ziet er heel erg vrolijk uit. Best lastig als je kind geen brood eet, maar deze vrolijke vormpjes maken het zeker aantrekkelijker.
  Marguerita onlangs geplaatst…Oma’s hoofd is versletenMy Profile

 30. 10 september 2016    

  Leuk! Eindelijk een winactie die ook voor een mama met een dochter van 8 te gek is.

 31. W Reurings W Reurings
  10 september 2016    

  Wat leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje

 32. 10 september 2016    

  Hop hop wat een leuke bloghop vandaag! Leuke winactie zeg 🙂 Fiene gaat nog niet naar school, maar we nemen regelmatig een lunchpakketje mee voor onderweg dus ik doe graag mee!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Favoriete boeken van Fiene én MamaMy Profile

 33. Guusje en Juno Guusje en Juno
  10 september 2016    

  Wauw dat is nog eens een mooie prijs! Deze zou ik graag winnen om voor mijn dochtertje Juno leuke hapjes te maken van haar boterhammetjes en lekker samen gaan picknicken in onze vakantie *deze hebben wij nog te goed* ze word ook volgende week 1 jaar dus extra leuk om te winnen

 34. 10 september 2016    

  Dit vind ik een hele leuke prijs. Onze dochter gaat bijna naar school en ik haar zou haar graag gezonde lunches meenemen,
  leuke site ook van de leukste lunch. ga hem in de gaten houden!

 35. 10 september 2016    

  Leuk dat je ook mee doet, zo leer ik weer blogs kennen.
  Ik doe graag mee aan deze win actie. Een lunch voor vriend, dochter of mezelf 🙂

 36. Marjan Marjan
  10 september 2016    

  Ik zou voor mijn 5-jarige dochter leuke en gezonde lunches maken, en hoe leuker hoe beter ze eet!

 37. 10 september 2016    

  Veel plezier met verloten, ik hop door
  Linda Meester onlangs geplaatst…Hoeve Ravenstein- Oogstfeest 10 & 11 septemberMy Profile

 38. Monika Monika
  10 september 2016    

  Oh ik ben verliefd!
  Ik ga dan aan de slag voor mijn zoontje van 3.5
  Ik geef hem nu vaak monkey platters (apenbordjes) en dat werkt super.
  Ook onze dochter van 6 mnd gaat aan het brood, dus die rolt met haar neus in de (melkvrije) boter omdat ik voor haar natuurlijk ook ga beginnen!

  Liefs

 39. Jacksons_mommy_ Jacksons_mommy_
  10 september 2016    

  Ik ga even zitten, lezen en genieten van je blog! En deze lunchbox zou ik heel graag voor mijn zoontje willen winnen ☺️

 40. 10 september 2016    

  Erg leuke winactie om het bento-gebeuren eens uit te proberen. Ik ben zo benieuwd of het iets is wat ik vaker zou willen doen voor lunches naar de peuterspeelzaal en uiteindelijk school. Ik doe dus graag mee!

 41. Sigrid Sigrid
  10 september 2016    

  Bij ons op school blijven ze dagelijks over. En ik vind het leuk én belangrijk om ze gevarieerd eten mee te geven. De prikkers hebben we al. Maar die eivorm vind ik super! Of die elastiekjes. Zag vandaag nog een “hack” hoe je met een elastiekje voorkomt dat je appel bruin wordt… Kortom, doe graag mee voor onze oydste twee 🙂 En je blog/insteek spreekt me aan!

 42. 10 september 2016    

  Ik ben gek op Bento Lunch en de producten van de Leukste Lunch dus ik doe graag mee

 43. Margot Margot
  10 september 2016    

  Ik zou voor m’n lieve neefje een leuke lunch voorbereiden 🙂

 44. 10 september 2016    

  Wat leuk zeg! Ik zou natuurlijk lunches maken voor mijn zoons van 5 en 8. Helaas kregen we begin van dit schooljaar te horen dat ze brood mee móeten als lunch, maar met dit pakket kan ik het wel wat leuker maken!
  Fleur onlangs geplaatst…Winactie mega bellenblaaspakket – Mamabloggers Dag 2016My Profile

 45. Tine Vanhaevre Tine Vanhaevre
  10 september 2016    

  Mijn zoontje gaat bijna naar school en dit komt dus als geroepen. Niets zo leuk als een gevarieerde en fascinerende lunch

 46. Marjon Marjon
  10 september 2016    

  Mijn mannetje van net 6 eer helaas nog niet zo goed. na 1 boterham houdt hij het meestal al voor gezien. Hoop dat zo’n leuk pakket hem kan helpen meer te gaan eten (en mij dus ook dwingt het leuker te gaan maken voor hem!)

 47. 10 september 2016    

  Super leuke prijs dus ik doe graag mee ?
  Nicole onlangs geplaatst…Nationale Mamablogger Dag (véél winacties!)My Profile

 48. 10 september 2016    

  Ik moet er niet aan denken! Daarom doe ik mee. Voor de kinderen zou het fantastisch zijn, ik ben een ‘tros druiven in hun bak mikkende mama’ en zou graag mijn leven beteren 😉 Dus ik grijp mijn kans.

  Liefs
  Marjo

 49. Tess Tess
  10 september 2016    

  wat een tof pakket! We eten ook vegetarisch en zonder suiker, ga je blog eens goed lezen! Doe graag mee voor Emma die over 1 week op school gaat beginnen. Spannend!

 50. petra petra
  11 september 2016    

  hophophop ik doe graag mee
  ik denk dat mijn dochter van 12 het ook nog leuk zal vinden. maar mijn dochter van 5 zeker

 51. Anita H. Anita H.
  11 september 2016    

  Het bereiden van die leuke lunch laat ik graag aan de betreffende moeder over…. Ik doe graag mee voor het zoontje van mijn vriendin.

 52. Alyt van der Heide Alyt van der Heide
  11 september 2016    

  Hallo Iris, via de Bloggersdag op jouw blog terecht gekomen. En wat heb je toch een leuke prijs om weg te geven. Ben nu zelf ook bezig om de fruithap en lunch van mijn dochtertjes vrolijker en aantrekkelijker te maken. Heb nu alleen letters in huis en kan wel wat Bento Hulp gebruiken. Doe dus heel graag mee voor de Bento Startersset.

 53. 11 september 2016    

  Ooh, dat zou super zijn voor mijn dochtertje Lucie! Ik doe dus heel graag mee 🙂

 54. Marian Marian
  11 september 2016    

  Mijn zoontje is geen gemakkelijke eter, met de Bento Starter Set kan ik het bijzonder en leuker maken. Hopelijk helpt dat. Helemaal leuk omdat hij binnenkort naar de basisschool zal gaan.

 55. 11 september 2016    

  Jaaaaa voor mijn zoontje! Wil het ook zo vele mogelijk gevarieerd doen en zonder brood dus zo’n lunchbox staat al op mijn verlanglijstje!

 56. G. G.
  11 september 2016    

  Ik hop wat af vandaag! Leuk om kennis te maken met ‘nieuwe’ blogs 🙂
  Deze set lijkt me erg leuk. Nu sleep ik met allerlei losse bakjes als ik met mijn zoontje van 1,5 jaar op pad ga. En misschien kan ik de ouders van de kleuters in mijn klas ook op ideeen brengen voor de lunch op school!

 57. 11 september 2016    

  Wat gaaf! Ik had toevallig gisteren op de site gekeken voor zo’n starter set, maar ze waren uitverkocht. Helemaal mooi als ik er eentje zou kunnen winnen! Ik waag graag een kansje.
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Bloghoppen en heel veel winacties: Het is Nationale Mamablogger Dag!My Profile

 58. Jacomien Jacomien
  12 september 2016    

  Ik zou de Benton Box graag aan onze kleinzoon willen geven. Hij krijgt tot nu toe(2jaar) gezond eten. Om dat vast te houden als hij over een paar jaar naar school gaat zou de box erg goed uit komen. Maar ook nu al als ze een dagje naar de dierentuin of het bos gaan.

 59. Bodil Bodil
  12 september 2016    

  Echt cool! Dit zou Alyssa heel tof vinden, momenteel is het spannendste voor haar om te kiezen wat voor fruit en welk beleg ze wil… Maar lunchen kan inderdaad zoveel leuker! Goede inspiratie opgedaan hier! 😀
  Wij maken dus graag kans!

 60. Diana Diana
  12 september 2016    

  Deze prijs is zeer welkom! De school van mijn zoon doet mee aan een pilot/ onderzoek voor de ( gezonde ) beweegschool. Een gezonde lunch sluit natuurlijk prima daarop aan. Gelukkig lust mijn zoon heel graag fruit en ” snack” groente, maar helaas neemt hij tijdens de lunch er nooit de tijd voor. Wellicht een mooie kans om het zo allemaal net wat aantrekkelijker te maken!!

 61. 12 september 2016    

  Voor mijn zoontje, dat word wel flink oefenen 😉 En wat leuk dat je ook mee doet met de mama bloggers dag
  Ik volg je al op fb en de leukste lunch ook
  Natasja Smit onlangs geplaatst…Dwarsligger Ambassadeurs gezochtMy Profile

 62. Linda Raaijmakers Linda Raaijmakers
  12 september 2016    

  Ik doe heel graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva e heb daarvoor het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind via bloglovin)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 63. Monique Monique
  12 september 2016    

  Oei, volgens mij ging er iets niet goed met het plaatsen van mijn vorige reactie, bij deze probeer ik het nog een keer (hopelijk niet dubbel).
  Maar……wat een super gave prijs! Dit is precies wat ik zoek voor mijn dochtertje, alles zit in het pakket wat er in hoort te zitten om een super leuke lunchtrommel samen te stellen (het zal ook wel niet geheel toevallig zijn dat het daarom ‘starters pakket’ wordt genoemd 🙂 ).
  Bij deze doe ik graag mee om kans te maken voor mijn dochtertje Iris (toevallig)

 64. 13 september 2016    

  Ik kende jouw blog eigenlijk ook nog helemaal niet, maar door de bloghop kom ik bij jou terecht, ha!. Ik zie een boel leuke dingen voorbij komen, zet even een bookmark aan :-). Ik zou heel graag mee doen aan je winactie, vind dit inderdaad 1 van de leukste producten om te winnen, mijn kleine meisje wordt pas in maart komend jaar 4, maar is al wel een heel prinsesje wat eten betreft, en iets wat er leuk uit ziet, smaakt natuurlijk ook gewoon lekkerder. Ik zou het graag voor haar willen winnen!

 65. Marita Cuypers Marita Cuypers
  13 september 2016    

  Dan doe ik mee voor onze kleinzoon, wat leuk om zo creatief een lunchpakket te kunnen meegeven

 66. kempenaers kempenaers
  13 september 2016    

  doe graag mee voor mijn kleindochter, eens iets anders dan de lunchboxen van disney

 67. brants brants
  13 september 2016    

  zou leuk zijn voor mijn oudste kleinzoon, zit nu in het eerste middelbaar en een echte lunchbox dat ziet hij wel zitten

 68. Judith Judith
  13 september 2016    

  Leuke onderwerpen op je blog. Wij zijn ook met gezond eten bezig, heerlijk! Ik ga je volgen…

 69. Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna
  16 september 2016    

  Een lekker lunch voor mijn zoontje op school. De pauze tussen de middg is zo kort om thuis te eten, dat ik nu wel leuke lunches moet maken voor mijn zoontje voor op school.

 70. Diana Diana
  17 september 2016    

  Hoe leuk…! Ik volg leuke lunches al en dit is een geweldige toevoeging. Net als de prijs…! Doe graag mee en hop graag door…!

 71. Viv Viv
  18 september 2016    

  Wat een ontzettend leuke prijs is dit! Echt iets voor ons haha, iedere dag probeer ik er wat leuks van te maken maar zonder wat attributen is dat toch moeilijker dan gedacht! Ons manneke zit nu in groep 3 en bliijft dagelijks over. Hij houdt wel van wat verrassingen in zijn lunchbox dus dit zou perfect op zijn plaats komen. Ik zie vaak zulke leuke ideeën voorbij komen en overheerlijke Bento boxen. Vraag me soms wel eens af waar ze de tijd allemaal vandaan halen haha maar aan de andere kant…och even wat vroeger opstaan (ahum) en het is zo gepiept. Heel graag waag ik een kansje voor mijn kanjer zodat zijn gevulde trommel nog leuker wordt!

 72. Heleen Heleen
  18 september 2016    

  Wij zijn ook heel bewust bezig met eten en ik let ook op wat ik mijn kinderen voorschotel. Mijn oudste zoon blijft 3 keer in de week over en ik probeer ook altijd wat groente / ei in zijn trommel te doen. En versierd smaakt dat natuurlijk veel beter, haha

 73. Jikke Jikke
  18 september 2016    

  Nu mijn dochter naar school gaat merk ik dat ze vaak brood mee terug neemt. Ik zou graag haar lunch aantrekkelijker maken met deze superleuke startersset.

 74. Liesbeth Liesbeth
  19 september 2016    

  Wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn kleine vriendinnetje. Daar wordt ze vast heel vrolijk van!

 75. Hanneke Hanneke
  20 september 2016    

  Ik ga met deze set niet alleen de lunch, maar ook de tussendoortjes van onze zoon Niels (en later ook Sven) opleuken! Ik ben gek op zulke spulletjes. Ook als er kindjes meekomen op visite maak ik vaak een grote schaal met gesneden fruit, dat is altijd zo weg.en dat zal er, met gebruik van de prikkers en fruitbandjes alleen maar nog veel lekkerder uit zien!

 76. Tamara Tamara
  20 september 2016    

  Bento heeft geweldig leuke spulletjes! Ik doe dolgraag mee!

 77. Anita te Gussinklo Anita te Gussinklo
  20 september 2016    

  Leuk hoor dat blog hoppen.
  En wat een handige broodtrommel.
  Ik loot graag mee en heb ook via Facebook gedeeld.

 78. Gera Gera
  20 september 2016    

  Jaaaa leuk!!

 79. Claudia Claudia
  20 september 2016    

  Wat een leuke actie zeg. Ik denk dat veel mama’s deze graag willen winnen.

 80. 20 september 2016    

  Wat een gave winactie,maar dat laten de vele reacties wel blijken. Lijkt me erg leuk om te winnen voor mijn dochter Noor.
  Nu heel erg hard duimen 🙂

 81. 22 september 2016    

  Leuke prijs! En je hebt nooit genoeg bakjes in huis met een schoolgaand kind. Vergeten of oer ongeluk door een ander meegenomen of niet afgewassen….
  Dus ik doe graag mee.
  Marijke onlangs geplaatst…BiologielesMy Profile

 82. 23 september 2016    

  Leuk! Superleuke prijs ook. Aan mij helaas niet besteed vrees ik. In die zin dat ik (nog) niet zo creatief ben in dat opzicht dan. Wel weer met knutselen en tekenen. Wellicht toch iets om aandacht aan te gaan besteden. Toevallig heb ik een vriendin die Koreaanse Bentoboxes maakt (zij blogt vanuit Engeland. Ook in het Engels overigens. Misschien leuk om te zien? Google op ‘Dosirakbento’ en je vindt haar).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Poldermama in het kort

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ook deel ik dingen die je dag opvrolijken en aanraders voor van alles. Ga even zitten, lees mee en geniet!

Ik ben Iris! Welkom op mijn blog. Hier krijg je een eerlijk inkijkje in mijn leven als poldermama. Ik deel momenten met je die hilarisch, leuk en herkenbaar zijn, maar wel met een nuchtere 'touch'. Ik hou van het buitenleven, actief bezig zijn en gezond eten. Ga even zitten, lees mee en geniet! Lees meer